Nieuwe vrienden!
Door: Iris Rovers
Blijf op de hoogte en volg Iris
19 September 2018 | Malta, Sliema
In de tijd dat we hier zijn hebben we al veel leuke mensen ontmoet. Dat maakt het ook zeker een stuk leuker, met ons vaste groepje (Cylia, Nikki, Femke, Wouter, Kristijn, Manon en ik) gaan we meestal uit of naar de feestjes die georganiseerd worden voor Nederlanders.
We hebben afgelopen weken een boot- en poolparty gehad, zijn wezen uiteten in Valletta, hebben gisteravond frikandellen en kroketten avond gehad en hebben natuurlijk lekker op het strand gelegen.
Ik zal even een paar van de meest gestelde vragen op een rijtje zetten:
- Hoe gaat het op je stage?
Goed, het is super druk!
Er zijn niet altijd klanten in de winkel, maar ik heb 2 eigen projecten waar ik aan werk.
Ik werk nog aan het appartement in St. Julians en er is een opdracht van een klein hotel bijgekomen.
Ook zijn we vorige week begonnen met de verbouwing van de winkel, ik zit dus zeker niet stil!
- Spreek je ook al een beetje Maltees?
Nou een heel klein beetje, alleen de standaard woordjes ken ik een beetje.
- Hoe is het weer daar?
Warm! Het is hier iedere dag nog rond de 30 graden. Met gevoelstemperatuur van 36 graden, prima uit te houden dus.
- Hoe is het om op Malta te leven?
Nou, het is prachtig! Malta is een erg mooi eiland en totaal niet groot, naar veel plekken kun je dus gewoon lopen.
Aankomende vrijdag is het Onafhankelijkheidsdag, wat dat voor ons betekend? Juist! Extra lang weekend!
Zondag komen opa en oma, waar ik ook enorm veel zin in heb!
Want ondanks dat ik het hier zo naar m’n zin heb, mis ik alles en iedereen in Nederland natuurlijk super erg! Gelukkig hoefde ik dit jaar het personeelsfeest niet te missen
Iedereen die weleens een appje of kaartje stuurt, enorm bedankt.
Dat maakt m’n dag hier altijd weer wat leuker!
Iris
19 September 2018 - 06:03
Jacqueline:
Super dat je het zo naar je zin hebt. Ben jaloers op het weer hoor. Fijn dat je op je “werk” het ook druk hebt. Gaat de tijd ook snel hè. En voor de rest van de tijd....... lekker feesten. Als je dalijk terug bent zal da wel weer anders worden... hahaha.... -
19 September 2018 - 09:22
Esther:
Hoi Iris, leuk om te lezen dat je het goed naar je zin hebt.
Lekker blijven genieten!! Alvast een fijn lang weekend gewenst en veel plezier en gezelligheid met opa en oma.
Lieve groetjes xxx -
19 September 2018 - 11:07
Oma:
Hoi Iris fijn te lezen dat je zoveel werk hebt lekker bezig zijn dan gaat de tijd snel en genieten van de gezelligheid die je erbij hebt ook leuk dat je zoveel vrienden hebt gekregen . Groetjes Oma -
19 September 2018 - 15:00
Han En Zus Zwanenberg:
Wat een goed en leuk verslag. Fijn dat je het zo naar je zin hebt. Ook wij verlangen er naar om op Malta vakantie te komen vieren en jou te zien.Opa en Oma. -
19 September 2018 - 16:06
Esther:
Hoi Iris. Nou ik kan je wel zeggen ben wel beetje jaloers op het weer daar alhoewel het al een paar dagen hier ook lekker nazomer weer is, helaas begint vrijdag de herfst zoals ze zeggen. Fijn dat je het goed naar je zin hebt. Demi heeft nu op school ook het programma Sketch up gehad vind ze super leuk. Nou ook nog een leuk vooruitzicht dat opa en oma bijna komen wens je heel veel plezier samen.
Groetjes en tot snel ik kijk alweer uit naar je volgende verhaaltje
Esther Demi en de rest van de familie -
19 September 2018 - 17:20
Rens:
Goed om te lezen dat je het leuk hebt! Rustig aan en tot over een paar weekjes -
19 September 2018 - 18:40
Papa En Mama:
Ha muppet!
Natuurlijk weten we dat je het enorm naar je zin hebt via ons bijna dagelijks contact, maar is het toch super om deze verslagen te lezen. Goed van Fleur, dat ze je zo bij het personeelsfeest heeft betrokken, haha. Het was erg gezellig.
Ook wij zijn erg benieuwd hoe je daar leeft, woont en werkt. We tellen de dagen af........(zijn er niet veel meer).
Een dikke kus van ons!
papa en mama -
26 September 2018 - 16:31
Marieke:
Hoi Iris, dat klinkt allemaal wel heel gezellig! Misschien moeten wij ook maar eens langskomen -
29 September 2018 - 05:14
Kim Van Den Hanenberg:
Hoi Iris!
Wat leuk om die verslagen zo te lezen.
Fijn dat alles goed gaat, en je het zo naar je zin hebt.
Ook fijn dat je op je stage niet als stagiair behandeld word maar als "one of the girls", en ze ook vertrouwen hebben in wat je allemaal kan. Geniet nog lekker van destijds met opa en oma, en binnenkort gezellig met je ouders. Dikke knuffel ook van Evi ( je zusje